10 Eylül 2013

ARTINTERNATIONAL ISTANBUL - HALİÇ KONGRE MRK. – 16-18 Eylül/Sept. 2013


 ART INTERNATIONAL ISTANBUL FUARI

İSTANBUL’UN YENİ ULUSLARARASI SANAT FUARI

HALİÇ KONGRE MERKEZİ

16 -18 Eylül / September 2013

ARTINTERNATIONAL ISTANBUL

Bu yıl ilki yapılacak ArtInternational Istanbul, 16-18 Eylül tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek. Uluslararası ve yerel galerileri bir araya getirecek olan ArtInternational Istanbul, Türkiye, Avrupa, Ortadoğu ve ötesinden heyecan verici sanatsal üretimlere rakipsiz bir erişim sunacak.

İstanbul’un doğu ve batı arasındaki eşsiz coğrafi konumunun avantajlarını değerlendiren fuar, global sanat dünyasında bir kültür köprüsü olmak adına oldukça iyi bir konumda bulunmaktadır. Önemli ve genç galerilerin katılımlarının yanı sıra sergi, etkinlik ve forum programını şehir manzarasına nazır sunmakta; İstanbul’un zengin kültürel tarihini ve gelişmekte olan yerel çağdaş sanat dünyasını aynı anda deneyimleme imkânı sağlamaktadır.



ArtInternational Istanbul’un arkasında uluslararası sanat fuarları konusunda bilgili ve deneyimli bir ekip bulunmaktadır. Büyük ortak olan İnterteks, 1976’dan beri 30 farklı alanda 460 uluslararası etkinlik düzenlemiş ve Türkiye’de kültür ve iş alanında inanılmaz bir iletişim ağı kurmuş bir şirkettir. Benzersiz deneyim seviyesi ile İnterteks, pazarlama etkinliklerinde lojistik ve sergileyenlerin ihtiyaçlarını karşılama konusunda kendini kanıtlamış, yüksek kaliteli profesyonel etkinlikleri birçok izleyicinin katılımıyla kanıtlamıştır. Yakın zamanda da İtalyan sergi grubu Fiera Milano ile ortaklık kurarak Fiera Milano Interteks’i oluşturmuşlardır.



Angus Montgomery’nin yöneticisi Sandy Angus ise fuarın eş kurucularındandır. Sanat fuarı konusunda geniş bir deneyime sahip olan Angus aynı zamanda, katlanan bir hızla büyümüş olan Hong Kong Uluslararası Sanat Fuarı ART HK’nin de eş kurucularındadır. Sandy Angus, gelişmekte olan sanat dünyası ve piyasasına olan ilgisi dolayısıyla Hindistan Sanat Fuarı’nın hissedarı ve direktörü olmuştur.


Katılan Yerel Galeriler




GALERIST 

Booth # C6, 

mentalKLINIK,  Rasim AKSAN,   Francesco ALBANO
Hussein CHALAYAN,   Kendell GEERS
Arik L EVY,   Arslan SÜKAN
Ali Emir TAPAN,   Ayça TELGEREN
Elif URAS,   Nil YALTER


Galeri MANA

Stand / Booth C 07

Hera Büyüktasçıyan,
Canan Dağdelen,   Ayşe Erkmen,
Sarkis
Pınar Yolaçan,    Valérie Blass


NON

Stand I Booth No C3





x-ist 

 Bahadır BARUTER
Serkan ADIN
ANSEN
Ahmet POLAT



galeri     ZILBERMAN

Stand / Booth C6


Ahmet Elhan,

Alpin Arda Bağcık,    Azade Köker,

Burçak Bingöl,

Özlem Şimşek,     Şükran Moral,

VALIE EXPORT,

Walid Siti,       Zeren Göktan