23 Aralık 2012

Pİ ARTWORKS Tophane – SERDAR YILMAZ - Find Your Way (Yolunu Bul)


Serdar Yılmaz

Find Your Way / Yolunu Bul

8 Ocak – 9 Şubat 2013


SERGİ 23 MART 2013 CUMARTESİ GÜNÜNE  UZATILDI

basın bülteni

Serdar Yılmaz “Find Your Way / Yolunu Bul” adlı son serisiyle video, kısa film, enstalasyon, fotoğraf ve resim arasındaki sınırlarda geziniyor. Disiplinlerarası bir yöntemle işlerini üreten sanatçı, çağımızın fragmanter görüntüleme yapısının izinde yürüyor.

Sergide Yılmaz’ın “Merdiven” ve “Kızarmış Tavuk” videoları ve onların ekseninde oluşan çalışmaları yer alıyor. Sanatçı videolarında yansıttığı sıradan gerçekliğe, hayali öğe ve karakterlerle, çarpıcı müdahelelerde bulunuyor. Farklı teknik ve malzemelerle ürettiği işleriyle ise videolarında görünen ortamı galeri mekanına taşıyarak izleyiciyi de projeye dahil ediyor. Farklı disiplinlerden beslenen bu seri, gezgin sanatçının “yol hikayelerini” de içeriyor.


press release

Serdar Yılmaz is at Pi Artworks Tophane with his solo exhibition titled “Find Your Way” between the dates January 8th – February 9th, 2013.

In his recent series “Find Your Way”, Serdar Yılmaz walks about the boundaries between video, short film, installation, photography and painting. The artist produces with the interdisciplinary methods and follows up the traces of the fragmented structure of watching at our age.


Pİ ARTWORKS Tophane

Boğazkesen Cad. No:76, Tophane / Beyoğlu,  ISTANBUL Turkey

Tel: +90 212 245 40 87