1 Ekim 2012

Galeri G-ART – Gökte Tunç – Unknown Future / Bilinmeyen Gelecek



GÖKTE TUNÇ

Unknown Future / Bilinmeyen Gelecek

04 Ekim – 18 Kasım 2012

Açılış: 4 Ekim 2012, Perşembe, saat: 18:00

Basın Bülteni

Galeri G-art 2012 sezonunu GökteTunç’un“Unknown Future /Bilinmeyen Gelecek” isimli sergisi ile açıyor. Günümüz insanının içinde bulunduğu çıkmazı irdeleyip yaşadığı dünyayı unutan insanları nasıl bir geleceğin beklediğini anlatan sergi sistemin yarattığı durumu izleyiciye ilginç bir şekilde anlatmaktadır.

Tamamen endüstriyel atıklardan oluşan sergi dünyayı çözümleme ve dönüştürmeye çalışan insanların gerçeğinin nasıl değiştiğini , kendi dünyasından nasıl koptuğunu, gerçeğin yerini, sanallığın nasıl aldığının göstergeleri ile izleyicinin karşısına çıkmaktadır. Doğadan kopan insanın yaşayacağı izole hayatlarla ilgili ipuçları veren sergi var olma,hiçlik,zaman, gerçek gibi konuları da işlemektedir.

Sergide yer alan resim, heykel ve enstalasyonlarda kullanılan formlar  tüketim toplumunun , kaotik yapılanmasını bize sofistike bir şekilde sunmaktadır. Uzaktan büyüleyici ve etkileyici bir yapısı olan bu formların yakın bakış mesafesinde bu etkiyi kaybetmesi izleyiciyi düşüncenin sonsuzluğu içinde hüzünlendirmektedir.

Gökte Tunç kişisel WEB >>

Galeri G-Art

Harbiye Mah. Kadırgalar Cad. No:3 Maçka G-Mall - İstanbul

Tel.: +90 212 296 08 76

Galeri G-Art WEB >>

Galeri G-Art  INFO>>

(Ayrıntılı bilgi için Bahar Erin ile görüşünüz)

Sergi, pazar, pazartesi günleri  dışında her gün 11:00-19:00 saatleri arasında görülebilir.

Galeri gelirinin tamamı Anne Çocuk Eğitim Vakfı’ na (ACEV)  bağışlanacaktır.