19 Haziran 2009

IDW-Istanbul Design Weekend '09 - Material Connexion @ Address Istanbul

İstanbul Design Weekend

İSTANBUL  DESIGN  WEEKEND

TÜRK TASARIMCILAR 
ADDRESS İSTANBUL’DA BULUŞUYOR

İstanbul Design Week kapsamında 18-21 Haziran tarihleri arasında 50’den fazla tasarımcı en son tasarımlarını address istanbul’da sergiliyor

Eski Galata Köprüsü’nde düzenlenen etkinliğin bu yıl ilk kez şehrin farklı merkezlerine dağılacak olması ve bu organizasyonda Zona Tortona gibi uluslararası bir firmayla ortak çalışılması özellikle address istanbul’da heyecan verici bir sinerji yaratacak.

Autoban, Adnan Serbest, Alper Böler, Atilla Kuzu, Can Yalman, Derin Design (Aziz Sarıyer, Derin Sarıyer, Arif Özden) Demirden Design, Devran Mursaloğlu, Erdem Akan, Oya Akman, Sema Topaloğlu, Tanju Özelgin, Yılmaz Zenger gibi önde gelen Türk tasarımcılar addres istanbul’da en son tasarımlarıyla tasarımseverler ile buluşacaklar.

Ayrıca bir çok genç ve yaratıcı tasarımcı da addresistanbul’un sokaklarında 2009 yılının en yeni tasarımlarını sergileyecekler ve TASARIM PAZARI’nda seramik, cam, tekstil ve takı tasarımlarını satışa sunacaklar.

Addresistanbul üniversitelerle başlattığı ortak çalışmalarla genç tasarımcılara verdiği desteği bu organizasyonda da devam ettirecek. Marmara Üniversitesi, Mimar Sinan Üniversitesi ve Anadolu Üniversitesi öğrencileri farklı çalışmalarını sergileme imkanı bulurken aynı zamanda tasarım dünyasının çok önemli isimleriyle tanışma şansı yakalayacaklar.

bakınız >>