29 Eylül 2013

CDA-PROJECTS GRANT - Sanatsal Araştırma ve Üretim Desteği – Açık Çağrı 2013



Başvuru

Cda-Projects Sanatsal Araştırma ve Üretim Desteği 2013

Son Başvuru Tarihi: 30 Kasım 2013

Cda-Projects Grant, 2011’den beri her yıl, açık çağrı ile seçilen bir sanatsal araştırma projesine, karşılıksız bağış olarak 10,000 Euro destek veriyor.

Projeler

Destek programı, sanatsal araştırma üzerine tartışmaları desteklemeyi ve açık çağrı yoluyla daha geniş bir iletişim ağına açmayı amaçlamaktadır. Söylemin temsili ve bilginin üretiminin yeniden kavramsallaştırılması, farklı disiplinlerle ilişkilendirilmesi ve spekülatif yaklaşımları teşvik etmesi hedeflenmektedir. Araştırmaların, içerik kısıtlaması olmaksızın, önerilen bilginin içinde üretildiği bağlam ve durumları da yansıtan, yeni biçimler ve metodolojiler önermesi beklenmektedir.


Cda-Projects Grant for Artistic Research and Production – Open Call 2013


Apply

Cda-Projects Grant for Artistic Research and Production 2013

Application Deadline: November 30, 2013

Cda-Projects Grant has been offering a 10,000 Euro grant annually since 2011 to support the production of an artistic research project.

Projects
The grant aims at supporting and opening up discussions on artistic research to an expanded network through an open call. It encourages speculative approaches to how discourse is staged and how knowledge is produced, rethought and interwoven across disciplines. Without any limitations on the content, the proposed inquiries are expected to suggest new forms and methodologies by reflecting on contexts and conditions of the knowledge produced.

read entire apply >>