9 Mayıs 2013

TEŞVIKIYE Sanat Galerisi – ALI ÖZHAN GÜNEŞ – “Cenneti Dikizlerken”



ALİ ÖZHAN GÜNEŞ

Cenneti Dikizlerken

14 Mayıs – 12 Haziran 2013

 basın bülteni

Ali Özhan Güneş, Teşvikiye Sanat Galerisi’ndeki ikinci kişisel sergisiyle yine gündem yaratacak. Dünyada yükselen çağdaş figüratif resmin Türkiye’deki en önemli temsilcisi Teşvikiye Sanat Galerisi, 14 Mayıs – 12 Haziran 2013 tarihleri arasında çağdaş sanatın genç ve sıradışı yeteneklerinden Ali Özhan Güneş’in kişisel sergisine ev sahipliği yapıyor.

Geçtiğimiz yıl “Daha Fazla İzle Beni” adlı ilk kişisel sergisiyle büyük ilgi uyandıran sanatçı, Türkiye’de yıllardır alışılagelen figüratif resim anlayışlarına bambaşka bir yorum getiriyor. Büyük bir desen gücü ve ustalık barındıran bu resimlerde çıplaklık bir tabu değil, renkler ise baştan çıkarıcı. Güneş’in yapıtları bir taraftan beden, günlük yaşam, tabular, tüketim kültürü gibi konulara temas ederken diğer taraftan da sinamotografik ve fotografik özellikleri ve ışıklı renk etkisiyle figüratif resmin günümüzdeki en cesur ve çarpıcı örnekleri.

Çağdaş resmin cesur isimlerinden biri olarak öne çıkan Ali Özhan Güneş’in gündem yaratacak, merakla beklenen kişisel sergisi “Cenneti Dikizlerken”, 14 Mayıs tarihinden itibaren Teşvikiye Sanat Galerisi’nde izleyicilerini bekliyor.


TEŞVİKİYE Sanat Galerisi

Akkavak Sokak Demet Apt. No: 4A  34365 Nişantaşı-İstanbul TURKEY
Tel: +90 212 241 65 35 


e-mail:

tsanat@superonline.com

tesvikiyesanatgalerisi@gmail.com